Hakkımızda

Gediz'e 13 km. mesafede, Gediz-Balıkesir karayolu üzerinde, Uşak-İzmir Karayoluna 45 km mesafede, her an ulaşım imkanı olan Ilıca Kaplıcası, 1987 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Termal Turizm Merkezi ilan edilmiştir.

İlçemiz doğal güzellikleri ve özellikle kaplıcaları bakımından yurdu-muzun güzide bölgelerindendir. Termal şifalı suları ile sağlık açısından yarar sağlarken, kentlerin aşırı gürültüsünden ve iş hayatından belirli sürelerle uzaklaşmaya çalışan, doğa ile iç içe yaşamayı seven yerli ve yabancı turistler için tercih edilen bir dinlen-me yeridir. Ayrıca yüzme, spor, doğa sporları yapanlar için, doğa tutkunlarına mükemmel fırsatlar sunar.

Çağdaş tabii güzelliklerin sar-maş dolaş olduğu dinlenme, istirahat etme merkezidir. Yeşilin her tonunun bir şiir gibi görüldüğü bu bereketli topraklar termal sularıyla Romalılar döneminden günümüze kadar insanların ilgisini çekmiştir. Günümüzde ise modern teknoloji ile tabii sağlık ve dinlenme beldesi haline gelmiştir. Dört yanı ormanlarla kaplı, denizden 940 m yükseklikteki Turizm merkezi, 87 derece sıcaklıkta kimyasal açıdan sülfatlı, bikarbonatlı, sodyumlu, magnezyumlu ve çok miktarda meteborik asit bulunan su kaynaklarına sahiptir.

Termal tedavi merkezi olan turizm merkezinde göz ve mideye iyi gelen 2806 mg/lt eriyik mineral değere sahip şifalı suların, romatizmal hastalıklar, böbrek hastalıkları, idrar yolları hastalıkları, sedef, deri hastalıkları, eklem ve kireçlenme hastalıkları, kadın hastalıklarına şifa olduğu belirtilmiştir. Gediz Belediyesi’nce işletilmekte olan Ilıca Termal Turizm Merkezi tüm konaklama birimleri ve sos-yal tesisleri ile Türkiye'nin her yerin-deki vatandaşlarımıza 12 ay hizmet vermektedir.

ŞİFA SİZİ ÇAĞIRIYOR

Çok eski çağlardan beri hastalıkların şifası termal su modern tesisleriyle ve evinizin konforunda sizlerin hizmetinde. Tatil programı yaparken doğa güzellikleri içinde sağlığınız için huzur içinde geçirilecek keyifli günlerin yeni adresini göz ardı etmeyeceksiniz. Arkanızda mis kokulu yemyeşil çam ormanları ve doğal güzellikleri, güler yüzlü profesyonel hizmeti ile bütünleşen eşsiz bir sizleri bekliyor olacak.

EĞLENCE ve SPOR

Yaz-kış 5 yıldızlı eğlencenin merkezi su oyunları merkezi aquapark hizmetinizde. Titrek suların renk oyunlarında kendinizle kucaklaşın ve eğlencenin tadına varın. Gediz Belediyesi Ilıca Termal Tatil Köyü Su Oyunları Merkezine vardığınızda yabancılık çekmeyeceğiniz, sizleri ağırlamak için yeşil doğa örtüsünden esinlenen bakışlarıyla rahatınızı sağlayacak hizmet anlayışıyla karşılaşacağınız bir mekân…Eğlenerek spor yapabileceğiniz tek adres Ilıca Su Oyunları Merkezi Aquapark. Bir yürek atımında eğlencenin merkezinde yerinizi alın. Çünkü eğlencenin nabzı Ilıca Termal Tatil Köyünde Aquaparkta atıyor.

KONFOR ve ESTETİĞİ SİZİN İÇİN HAZIRLADIK

Aquapark kaydıraklardan kaymanın heyecanını, havuzda serinlemenin tadını ve su topu maçlarını, su jimnastiğinin eğlencesini siz ve çocuklarınız asla unutamayacaksınız... Yaz aylarını beklemenize gerek kalmayacak. Yaz, kış kullanım imkânı sağlayan açılır kapanır çatı siste-mi ile su oyunları merkezi, yılın 12 ayı faydalanabileceğiniz bir tesis.

ÇOCUKLARI UNUTMADIK

Su Oyunları Merkezi Aqua-parkta sizler kadar çocuklarınızda düşünüldü. Çocuklar için tasarlanan özel çocuk havuzu ile çocuklarınız güven içerisinde yüzecek. Kaydıraklardan kayarak eğlenceyi sizler gibi güvenle yaşayacaklar.

SİZ EĞLENİRKEN SUYUNUZ TEMİZLENİYOR

Siz su parkının tadını çıkarın çünkü siz eğlenirken her an suyunuz temizleniyor. Gediz Belediyesi Ilıca Termal Tatil Köyü Aquapark modern sistemleri ile her an, her saniye suyun temizliğini yapıyor. Özel filtre sistem-eri ve elektronik temizleme ile siz eğlenirken suyunuz temizleniyor.